onsdag 6. april 2016

Å løpe til jobben

Nå som vi har flyttet utenfor Ring 3 og jeg har mindre tid til å løpe timesvis alene i skogen fordi jeg har fått en baby, er det ypperlig å bruke transportetappen til jobb som en treningsøkt. Fra Bogerud til jobben min i sentrum er det ca 9 kilometer. De første gangene løp jeg hjem fra jobb, men jeg har nå begynt med å løpe til i stedet. En glimrende start på dagen selv om det kan føles litt brutalt å skulle løpe avgårde grytidlig om morgenen. Og så er det mer nedover enn oppover å løpe til jobb. Jeg har hele tre veivalg som går for det meste på turveier eller stier. Jeg har en kjempefin start ned til Østensjøvannet hvor jeg kan enten løpe på østsiden til Bryn og deretter ned langs Alnaelva og ned til Gamlebyen. Ellers så kan jeg løpe langs vestsiden av Østensjøvannet og enten løpe en turvei som går til Ekeberg og ned til Gamlebyen gjennom Ekebergskogen, eller en turvei gjennom Manglerud og ned til Svartdalsparken hvor jeg også ender opp langs Alnaelva.

Utsikt fra Ekeberg på vei til jobb

Jeg hadde fra tidligere en Osprey-sekk på 11 liter som jeg er veldig fornøyd med, men som blir for smått når jeg skal pakke skift og sko og ytterjakke. Så jeg har skaffet meg en Osprey på 33 liter. Masse plass men veldig fin å stramme inn så den blir kompakt. Sitter veldig bra og er enkel å justere mens man løper. Jeg er så fornøyd med disse sekkene at jeg til og med har kjøpt en bæremeis av samme merke...

Å løpe til jobb anbefales! Det tar meg ikke veldig mye lengre tid enn å reise med t-banen hvor man også må gå til og fra og vente. Dusje må jeg uansett og er heldig som har dusj og garderobe på jobben hvor jeg oppbevarer toalettsaker og håndkle. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar