lørdag 1. mars 2014

Løp Berlin

Sightseeing og løping passer veldig bra å kombinere. Man får krysset av alle obligatoriske severdigheter på kort tid samtidig som man får trent, og det skader jo ikke å utligne noe av effekten av god mat og drikke som det gjerne blir en del av på storbyferie.

Typen og jeg var i Berlin for noen uker siden (mange uker siden, nyttårshelgen faktisk) og la opp en løperute som gikk gjennom mange av de vanlige turistmålene: 

Potsdamer Platz/Sony center - Tiergarten - Brandenburger Tor - Museumsøya - Alexanderplatz - Rosa Luxemburg Platz - Senefelder Paltz - Prenzlauer Berg - Friedenstaße - East Side Gallery - Schlesisches Tor - Köpenickerstraße - Märkisches Museum - Spittelmarkt - Leipziger Straße - Checkpoint Charlie - Potsdamer Platz

Turen ble rundt 15 km og ikke verst hva vi fikk sett av Berlin på en drøy time og et kvarter. Så pakk løpeskoene neste gang du skal til Berlin!


4 kommentarer:

  1. Hei Melissa,

    Neste gang du drar til Berlin vil jeg anbefale at løpeturen legges innom Tiergarten--Berlins grønne lunge.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Jannicke! På denne runden sneiet vi så vidt innom Tiergarten. Men en av de andre dagene løp vi en kortere tur på kryss og tvers i parken.

      Slett
  2. Løp også i Berlin, da jeg var der i høst. Hadde en tur i Treptower Park/Plänterwald, holdt til i Kreuzberg.

    SvarSlett
  3. Fin by å løpe i! Liker meg i Kreuzberg.

    SvarSlett